Old Bulletins

Old bulletin board
Nov. 14th, 2017
Ironbadges hetare än någonsin.
Vilken match. Ironbadgers mötte morbid mutants. Nya throwern Dieter Ironbadge glänste ihop 7 spp, men matchens höjdpunkt var blitzern som i näst sista rundan passade från egen planhalva ända in i td-zonen, en 13-rutors long bomb till Dieter Ironbadge som fångade och faststälde slutresultatet till 3-1. Ironbadgers har verkligen haft marginalerna på sin sida och har 3 raka segrar i uppvärmningen inför tzeentch open.
- Kemimutt
 
 
Nov. 9th, 2017
We're back!
Oron Badgers är tillbaka i ligan. Laget har äntligen blivit klar med förhandlingarna inför säsongens spel. Eftersom detcdrog ut på tiden missar laget major men kommer att ställa upp i Tzeentch Open.

Laget började mot en träningsmatch mot ett skadedrabbat Naggaroth United för att få känna lite på bollen samt skola in en ny catcher. Spelet satt där och laget vann ganska säkert med 4-2. Däremot platsade inte den nya catchern vilken han visade när han gick och dog. Tyvärr omfattas inte rookies av apotekaravtalet så läkarteamet fick inte hjälpa den stackars pojken.

Efter matchen stod sponsorerna på rad för att signa de återvändande hjältarna i Iron Badgers och ett nytt avtal kommer att offentliggöras inom kort.
- Kemimutt
 
 
May 4th, 2017
Ironbadhers klara för slutspel.
I och med alvernas sista förlust kniper Ironbadgers den sista slutspelsplatsen. Vi har redan kontaltat anticimex för tips om hur man tar hand om råttor.
- Kemimutt
 
 
Apr. 18th, 2017
Efterlysning
Coach Ironbadge vill utlysa en belöning på 20 000 till den som kan finna Uwe Ironbadge. Ogren har inte setts till sedan senaste träningsmatchen.
- Kemimutt
 
 
Mar. 28th, 2017
Slarvigt spel ledde till förlust.
Ironbadgers höll inte riktigt måttet mot Angry birds. Lite slarv ledde till några chansningar och ormögonen slog till och straffade laget som inte lyckades med någonting genom hela matchen. 0 spp men i alla fall inga skador. Laget tog sig samman mot slutet och visade att spelet finns där, men ormögonen såg även nu till att ironbadgers förblev mållösa i matchen.
- Kemimutt
 
 
Mar. 16th, 2017
Ironbadgers ångar på!
Det som på förhand såg ut att bli en säker 3-poängare för the Ironbadgers kom att utveckla sig till en rysare. Mordheim mighty bats som har ett allt annat än imponerande säsongsresultat började starkt och pressade Ironbadgers som till sist med hjälp av en alv-lik kontring lyckades göra 1-0. Dock kom 1-1 inte långt efter och matchen stog och vägde fram och tillbaka. När en vampyr slutligen misslyckades att ducka iväg från en catcher så lyckades the Ironbadgers säkra slutresultatet 2-1. Vampyrlaget pressade för fullt för en kvittering vilket höll på att resultera in ytterligare ett mål för människolaget men det ville sig inte riktigt. (Med reservation för att Coach Martin inte minns alla händelsers ordning).

Den nyanställde Ogren Uwe blev matchens lirare och lärde sig nya färdigheter redan i sin första match. Inget tycks kunna stoppa laget från Reikland som halvägs genom säsongen är obesegrade och leder sin grupp. Laget har dessutom gjort flest TD i hela ligan (Dark Elfs ligger dock ett par matcher efter och kan mycket väl slå Ironbadgers på den fronten.
- Kemimutt
 
 
Mar. 8th, 2017
Andra segern i en match som hade allt!
The Ironbadgers tog emot Athel Loren Athletics och det hela började lite trevande. En misslyckad catch från en Ironbadger ledde till att alverna kunde kontra och ta ledningen med 0-1. Sedan tog matchen spinn. Ironbadgers gjorde allt rätt i nästa anfall och satte med lätthet 1-1. Ironbadgers tog alverna på sängen och blitzade fram direkt på kickoffen, men alverna lyckades reda upp sitationen men i slutminuterna höll Ironbadgers bollen och den enda som var i närheten var rookie wardancern. Den sistnämnde lyckades trots att han var utnumrerad knuffa omkull bollbäraren och precis go-for-ita in och säkerställa 1-2 till alverna i slutet av första halvlek.

I andra halvlek började det hela med att en grupp fans stormade planen och pucklade på flertalet spelare på planen, främst alver. Samtidigt så blitzade en särskilt hetlevrad Ironbadgerspelare även denna gången, dock utan att några av hans lagkamrater var med på noterna. Han lyckades dock stressa alverna såpass att det blev en liten lucka i försvaret. Ironbadgers fick in en blitzer som knockade ner catchern med bollen, bollen trillade dock olyckligt och hamnade i en svår possition. Då steg #7, Richard, fram och körde dubbla dodges genom 1tz, plockade upp och kastade en long pass ur 1 tz till en catcher som kunde springa in 2-2 till publikens jubel!. Upploppsstämning rådde på läktaren och matchen fick pausas för spelarnas säkerhet och när den kunde återupptas verkade klockan ha ställts tillbaka en turn! Alverna var nu så uttröttade att det blev stora luckor som Ironbadgers utnyttjade till att sno åt sig bollen och säkerställa slutresultatet till 3-2. När alverna nu ställde upp sig för att kontra så bestämde sig arrangörerna för att ställa fram klockan igen, och tiden blev för knapp för alverna att kunna prestera.

Arrangörerna var så imponerade av the Ironbadgers att de helt sonika bestämde sig för att addera Athel Loren Athletics gage till the Ironbadgers´s för deras enastående prestation. 100 000 guld som kommer att gå direkt till att övertala en Ogre att ansluta sig till laget.
- Kemimutt
 
 
Mar. 1st, 2017
Första vinsten kom mot Darkside Cowboys
Det var en match där allting satt som det skulle. Redan i första rundan lyckades laget eliminera motståndarlagets största hot. Witchelfen hade brottat ner en catcher när en av lagets spelare hoppade på henne så att han slocknade och fick bäras av plan. Efter det tog det en sväng mot en riktigt ful match med totalt 3 eller 4 utvisningar, det råder viss diskussion om hur många det var men i slutändan blev bögge coacherna förpassade till läktaren. Där råkade de böggecoacherna i luven på varandra igen och ett litet upplopp bröt ut utanför plan. Efter ett litet tag kunde dock matchen fortsätta. The ironbadgers hade nu numerärt övertag vilket passar det snabba människolaget väl. Passningarna satt där de skulle och laget kunde säkra sin första seger i chaos cupen.
- Kemimutt
 
 
  logo
Reikland Iron Badgers
Race:  Human
Coach:  Kemimutt


go to previous page
BLOOD BOWL CHAMPIONSHIP
Orcidas Challenge
Glory Bowl Contest
Doom Bowl
Tzeentch Open

 
Latest bulletins:
Gummi Ogres
Det börjar se något bättre ut!
Green Gore Grinders
Bless Nuffle!
What a game! And what a start ...
Daughters of Doom
Sunkig start för otränade döttrar
Mutant Mass
storförlust
med 0-3 mot Kväkeby simsällskap ...
Kväkeby Simsällskap
Rookiespel med många fel!
Gummi Ogres
How the mighty have fallen!
Reikland Iron Badgers
Darkside Cowboys vs Reikland Ironbadgers
Atrocity Horrors
Ogres är ogres...
Gummi Ogres blev nästa ...
Khemira
Tredje debaklet
och kalabaliken i Khemira ...
Khemira
andra förlusten
kom mot mighty bats. Bättre ...
Latest matches:
Season 3, Spike Magazine West Conference
  2    Insidious Blade R...
  1    Gummi Ogres
Season 3, Spike Magazine West Conference
  1    Insidious Blade R...
  1    Solari Fireballs
Season 3, Goblin Tribal Leeg [Seeded]
  1    Daughters of Doom
  2    Green Gore Grinders
Season 3, Goblin Tribal Leeg
  2    Fantastic Fears
  0    UniKhornes
Season 3, Spike Magazine [Top Seeded]
  2    Darkside Cowboys
  2    Reikland Iron Bad...
Season 3, Goblin Tribal Leeg
  3    Kväkeby Simsällskap
  0    Mutant Mass
Season 3, Spike Magazine [Low Seeded]
  0    Gummi Ogres
  3    Atrocity Horrors
Season 3, Spike Magazine [Top Seeded]
  1    Khemira
  2    Dragons Den
Season 3, Spike Magazine East Conference
  1    Mordheim Mighty B...
  0    Khemira
Season 3, Spike Magazine East Conference
  3    Darkside Cowboys
  1    Da Ruffnekk Rekkas
 
Some names and images are ® reg. trademarks of Games Workshop    |    code based on Aros Blood Bowl League